aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο παίζουμε εναντίον όλων του Τραμετσάνι και η κίνηση του Μερκή

Το παίζουμε εναντίον όλων του Τραμετσάνι και η κίνηση του Μερκή

Ο Γιώργος Μερκής έλυσε τον… γρίφο για τον ΑΠΟΕΛ στο 85’ της αναμέτρησης με την Ένωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο Κύπριος αμυντικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Πέτρου και έτρεξε κατευθείαν στον Πάολο Τραμετσάνι στον οποίο αφιέρωσε το γκολ της νίκης με 1-0 που δίνει στον ΑΠΟΕΛ προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό κυπέλλου.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι είπε ότι νιώθει περήφανος για τους παίκτες του, πιστεύει στο όνειρο και ότι παίζουν εναντίον όλων: «Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς τους παίκτες. Είναι περήφανοι που φοράνε τη φανέλα της ομάδας μας. Πιστεύαμε για τη νίκη, όμως ξέραμε ότι θα είναι δύσκολες οι επόμενες δύο βδομάδες. Πιστεύουμε στο όνειρο και παίζουμε εναντίον όλων».

Διαβάστε επίσης: Τραμετσάνι: «Για τον Εφραίμ no comment, για τον “Ντεβι” είμαι θυμωμένος»

Ακολούθησε η τοποθέτηση για τους Εφραίμ και Ντε Βινσέντι, μετά από σχετική ερώτηση που θα συζητηθεί: «Για τον Ντε Βινσέντι και τον Εφραίμ: «Για τον Εφραίμ δεν έχω να πω τίποτα. Για τον Ντε Βινσέντι, μίλησα πριν λίγο μαζί του και είμαι θυμωμένος. Είναι τόσο καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο. Είναι ευχαρίστηση μου που τον έχω. Ξέρω τι έχει περάσει. Θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει πολλά. Θα μείνω δίπλα του, τον αγαπώ και τον σέβομαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ