aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤραμετσάνι: «Για τον Εφραίμ no comment, για τον “Ντεβι” είμαι θυμωμένος»

Τραμετσάνι: «Για τον Εφραίμ no comment, για τον “Ντεβι” είμαι θυμωμένος»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ένωσης με 1-0 για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca-Cola ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι πιστεύουν στο όνειρο και ότι ο ίδιος και οι παίκτες του παίζουν εναντίον όλων.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ σε ερώτηση για τον Γιώργο Εφραίμ αρκέστηκε στο… no comment, ενώ αποθέωσε τον Τόμας ντε Βινσέντι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς τους παίκτες. Είναι περήφανοι που φοράνε τη φανέλα της ομάδας μας. Πιστεύαμε για τη νίκη, όμως ξέραμε ότι θα είναι δύσκολες οι επόμενες δύο βδομάδες. Πιστεύουμε στο όνειρο και παίζουμε εναντίον όλων».

Για την πίεση που ασκείται στον ΑΠΟΕΛ και αν τον επηρεάζει: «Πρέπει να δεχόμαστε την πίεση. Σε αυτή την ομάδα όποιος έρθει πρέπει να είναι δυνατός χαρακτήρας. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης που θέλω να κτίσω στην ομάδα και στους παίκτες. Το έχουμε δείξει με την αντίδραση μας πολλές φορές. Δεν νιώθω πίεση. Ξέρω την δουλειά μου. Προσπαθώ να βρίσκω ισορροπία και πιστεύοντας στη δουλειά μου θέλω να πετύχω τους στόχους μου».

Για τον Ντε Βινσέντι και τον Εφραίμ: «Για τον Εφραίμ δεν έχω να πω τίποτα. Για τον Ντε Βινσέντι, μίλησα πριν λίγο μαζί του και είμαι θυμωμένος. Είναι τόσο καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο. Είναι ευχαρίστηση μου που τον έχω. Ξέρω τι έχει περάσει. Θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει πολλά. Θα μείνω δίπλα του, τον αγαπώ και τον σέβομαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ