aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάκης Αντωνίου: Η απαισιοδοξία για τον Κόρε και το σχόλιο για Σόουζα

Τάκης Αντωνίου: Η απαισιοδοξία για τον Κόρε και το σχόλιο για Σόουζα

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση, την παρουσία τον οργανωμένων έξω από το γήπεδο αλλά και την μετεγγραφή του Λούκας Σόουζα στην Κίνα μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport (104.0) ο Τάκης Αντωνίου.

Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ υπογράμμισε πως το 1.000.000 ευρώ είναι πολλά λεφτά και ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τέτοια πρόσταση.

Για το σημερινό (05/02) ματς με την Ανόρθωση: «Μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία αυτό το παιχνίδι και να δώσει μία νέα δυναμική και να πάρει αυτή τη γνωστή δυναμική που παίρνει το ΑΠΟΕΛ. Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον η ζεστή έδρα. Πρέπει να έχουν συνηθίσει με τη νέα κατάσταση πραγμάτων οι ποδοσφαιριστές, να ξεπερνούν αυτού του είδους τις δυσκολίες».

Για αυτούς που δεν πάνε στο γήπεδο: «Οι οργανωμένοι δεν θα παν στο γήπεδο για ακόμη μια φορά. Γι’ αυτό και θα είναι έξω από το γήπεδο. Θα παίξει όμως σημαντικό ρόλο. Έχουν τον τρόπο να δημιουργούν μία δική τους ατμόσφαιρα. Υπάρχει κι άλλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ που έχει απομακρυνθεί όμως από το γήπεδο. Ο κοινός παρονομαστής που έχουν αυτά, είναι οι πολλές συνεχόμενες επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ που έχουν δημιουργήσει ένα κορεσμό, σε αντίθεση με την Ανόρθωση και την Ομόνοια».

Για το αν θα παίξουν ρόλο οι απουσίες του ΑΠΟΕΛ: «Έχει πολλές απουσίες, όμως έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει μία 11άδα υψηλού επιπέδου. Δυστυχώς όμως, βλέπω ότι δεν μπορεί ο προπονητής να αποφύγει την γνωστή φιλοσοφία. Όταν δεν το έχει επιχειρήσει έχοντας όλους τους παίκτες διαθέσιμους, πως μπορεί να το κάνει τώρα που έχει και απουσίες. Συνεχίζει να μην αλλάζει κάποια πράγματα το ΑΠΟΕΛ, όπως και οι ισορροπίες της ομάδας. Αυτό αποτελεί τροχοπέδη στον αιφνιδιασμό του αντιπάλου. Αυτή που μπορούσαν να αλλάξουν το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ σήμερα, είναι όλοι παροπλισμένοι».

Για τον Σόουζα: «Το 1 εκατομμύριο, μπορεί να θεωρείται αρκετά χρήματα για την Κύπρο, όμως αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Και εγώ να ήμουν στη θέση του προέδρου, με ένα τέτοιο ποσό, σίγουρα θα τον έδινα. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο ο Σόουζα, δεν είναι όμως ο παίκτης που αν λείψει θα… χαθεί το ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ