aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠοτέ: Με το κεφάλι ψηλά!

Ποτέ: Με το κεφάλι ψηλά!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πλώρη για την ανάδειξή του άλλη μια σεζόν ως πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα που βγάζει το ψωμί του, έβαλε ο Μίκαελ Ποτέ. Ο επιθετικός από τον Μπενίν που θα αγωνίζεται στη νέα αγωνιστική περίοδο στον ΑΠΟΕΛ, πέτυχε 23 τέρματα στη Β’ Κατηγορία της Τουρκίας σε 29 παιχνίδια που έπαιξε, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

Πέρσι υπενθυμίζουμε πέτυχε άλλα τόσα και πρόπερσι στην Ομόνοια 6 λιγότερα, κάτι ασφαλώς που λέει πάρα πολλά όσον αφορά στην εκτελεστική του δεινότητα. Ο στόχος του 32χρονου ποδοσφαιριστή δεν είναι μόνο να αναδειχθεί ως το πρώτο «κανόνι» στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Θέλει να διατηρήσει την Αδάνα Ντεμιρσπόρ στην κατηγορία, φεύγοντας έτσι με τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις, μετά από δύο σεζόν γεμάτες γκολ.

Συγκεκριμένα δύo αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν, η ομάδα του Ποτέ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Είναι στο 14ο σκαλοπάτι και στο αμέσως επόμενο… συγκατοικούν οι Σανλιούρφασπορ, Γκαζιάντεπ. Την ερχόμενη Κυριακή η Αδάνα Ντεμιρσπόρ δίνει δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας Σίβασπορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ