aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠάρντο: «Ήταν ένα πέναλτι, δεν έχω φίλους…»

Πάρντο: «Ήταν ένα πέναλτι, δεν έχω φίλους…»

Ο τερματοφύλακας της Αλκής, Ούργκο Πάρντο ήταν ο MVP του αγώνα, καθώς έκοψε το πέναλτι του Νούνο Μοράις (8’) και γενικά δεν άφησε την ομάδα των γαλαζοκιτρίνων να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα του έδινε τη νίκη.

Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του παιχνιδιού παραχώρησε δηλώσεις στην Cytavision και υπογράμμισε το πόσο σημαντικός ήταν ο βαθμός που πήρε η ομάδα του κόντρα στους γαλαζοκίτρινους.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά πήραμε τον βαθμό. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά είναι πάντα δύσκολα εδώ και είμαι χαρούμενος για τον ένα βαθμό»

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, έχουμε ψυχολογία. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε την Ένωση και μόνο αυτό να έχουμε στο μυαλό μας».

Κληθείς να απαντήσει πως είναι να αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Ήταν απλά ένα πέναλτι. Είμαι επαγγελματίας πριν το παιχνίδι έχω φίλους, στο παιχνίδι δεν έχω και μετά έχω ξανά. Είμαστε επαγγελματίες και είναι η δουλειά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ