aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάφος-ΑΠΟΕΛ: «50 άτομα έβριζαν και πετούσαν αντικείμενα»

Πάφος-ΑΠΟΕΛ: «50 άτομα έβριζαν και πετούσαν αντικείμενα»

Στον Active και στην εκπομπή «Passing Game» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα: «Απάντησε ο κύριος Δώνης σ’ αυτό. Είμαστε μια ομάδα που δεχόμαστε γκολ από φάσεις που πρέπει να αναιρούμε. Αυτό έχει συνέχεια τον τελευταίο καιρό και πρέπει να το διορθώσαμε. Οι αντίπαλοι μας έχουν αρκετή ποιότητα. Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε. Αυτά τα συμπεράσματα για τις αλλαγές στην άμυνα, τα αναφέρει συχνά και ο αρμόδιος που είναι ο προπονητής μας. Η αντιμετώπιση πρέπει να είναι συλλογικής διαχείρισης. Δεν μπορώ να πω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάστηκαν λάθη. Γενικότερα, ο ΑΠΟΕΛ του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, όμως πρέπει να παρουσιαστούμε πιο συνεπής στη συνέχεια για να μην μας στοιχίζουν σε γκολ».

Για το τρίτο ημίχρονο και τις δηλώσεις του Δώνη: «Αυτό το οποίο σημειώνει ο Δώνης και εμείς, είναι ότι υπήρξε έκφραση χυδαιότητας από μικρή μερίδα οπαδών της Πάφου. Αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία, αλλά ας μας πουν αν υπήρξε πρόκληση από τον Δώνη. Δεν μπορείς να πηγαίνεις στην συνέντευξη Τύπου και απ’ έξω να έχει 50 άτομα που να βρίζουν και να πετάνε αντικείμενα. Η κορυφή στην αντίδραση του προπονητή, ήρθε από την ατάκα του Πρέσλι ότι δεν σεβάστηκε την Πάφο ο Δώνης. Πως δεν τους σεβάστηκε; Περιμένουμε να δούμε τι εννοούσε ο προπονητής της Πάφου. Σε ποιο σημείο ο κύριος Δώνης δεν σεβάστηκε τους παίχτες της Πάφου; Αυτό που ενόχλησε τον Δώνη, είναι ότι δεν μπορείς από το 15ο λεπτό να βρίζουν τον προπονητή μας χωρίς λόγο». (πατήστε εδώ για την θέση της Πάφου επίσης σε δηλώσεις στον Active)

Για τον Λάγο: «Περιμένουμε τις εξετάσεις του Λάγο σήμερα το απόγευμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ