aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓιατί άρχισε η «κόντρα» του Δώνη με τους Παφίτες

Γιατί άρχισε η «κόντρα» του Δώνη με τους Παφίτες

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον «Active» και την εκπομπή «Passing Game» για τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Γιώργου Δώνη, στις οποίες αναφέρθηκε για υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπο του από την κερκίδα της Πάφου στον χθεσινό (11/2) αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι δηλώσεις του: «Αναφερόμαστε στους πανηγυρισμούς του Γιώργου Δώνη στο τρίτο γκολ του ΑΠΟΕΛ και μετά την λήξη του αγώνα. Όταν υπάρχει τόσο έντονος πανηγυρισμός προς τη μεριά της κερκίδας του οικοδεσπότη, σίγουρα θα υπάρξει αντίδραση. Δεν θεωρώ ότι για 90 λεπτά υπήρχαν υβριστικά συνθήματα, αλλά όντως ακούστηκαν συνθήματα. Στο 15ο λεπτό σε μία φάση που υπήρχε υποψία πέναλτι ο Δώνης διαμαρτυρήθηκε έντονα, και εκεί άρχισε η πρώτη φάση της “κόντρας” ανάμεσα στην κερκίδα και τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Ας είμαστε επαγγελματίες ξέρουμε ότι τέτοιες κινήσεις προκαλούν την κερκίδα. Εμείς δεν κάναμε προσωπική επίθεση σε κανέναν και μας στεναχωρεί ότι έγινε προσωπική επίθεση από συνάδελφο σε συνάδελφο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάφος-ΑΠΟΕΛ: «50 άτομα έβριζαν και πετούσαν αντικείμενα»

Για την ένταση που προκλήθηκε στη φυσούνα του γηπέδου ανέφερε: «Όταν υπάρχει μία ένταση η φυσούνα θα πηγαίνει και θα έρχεται, δεν είναι τόσο σταθερή και πολύς κόσμος μπαίνει μέσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ