aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Σατσιάς, ο Κωστή, η κοινή συμφωνία και το ντέρμπι

Ο Σατσιάς, ο Κωστή, η κοινή συμφωνία και το ντέρμπι

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε σήμερα στον «SuperΣπορFM» σχετικά με την αποδέσμευση του Τιμούρ Κετσπάγια, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το επικείμενο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα θα πορευθεί με τους Γιώργο Κωστή και Μαρίνο Σατσιά στον πάγκο, ενημέρωσε ο εκπρόσωπος των γαλαζοκίτρινων και σχολίασε για την αποδέσμευση το «τέλος» του Τιμούρ Κετσπάγια:

«Ο κ. Κετσπάγια συναντήθηκε με τον πρόεδρο και την επιτροπή προγραμματισμού. Εκεί αποφασίστηκε ότι είναι καλύτερο και για τους δύο να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Η λύση της συνεργασίας ήταν μία από κοινού συμφωνία, με πλήρη κατανόηση και από τις δυο πλευρές».

Ο Πετεβίνος είπε επίσης για το θέμα: «Πολλά μπορεί να κρίνουν το μέλλον ενός προπονητή. Όταν συμφωνείς με κάποιον δεν το κάνεις γνωρίζοντας ότι θα προκύψει το οτιδήποτε στο μέλλον».

Απαντώντας στις ερωτήσεις που του έγιναν, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, είπε ανάμεσα σε άλλα: «Προέκυψαν κάποια θέματα με τον κ. Κετσπάγια. Αν τα πάντα είναι ιδανικά σε μια σχέση τότε δεν θα είχαμε κάτι να πούμε».

Χθες, ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε, στους ποδοσφαιριστές, μαζί με τους  Σοσό Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ, τους αποχαιρέτησαν και τους ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Για το ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια, ο Νεκτάριος Πετεβίνος σχολίασε: «Να κοιτάξουμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε για τη συνέχεια. Το γόητρο και η προϊστορία των δύο ομάδων, μας προϊδεάζουν για ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θεωρούμε ότι το δικό μας κίνητρο είναι πολύ πιο ισχυρό απ’ ότι της Ομόνοιας και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ντέρμπι».

Απέμειναν 500 εισιτήρια για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ