aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝεοφυτίδης: «Η υπόθεση του Κατσαντώνη δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί»

Νεοφυτίδης: «Η υπόθεση του Κατσαντώνη δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Passing Game» στον Active (107.4 & 102.5) ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα που προέκυψε με τον Ανδρέα Κατσαντώνη, ο οποίος επέλεξε να μην αγωνιστεί στην Ομόνοια και υπέγραψε ερασιτεχνικό συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Την είδηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy».

Διαβάστε επίσης: Χριστοφίδης: «Θα το τραβήξουμε μέχρι τέλους με Κατσαντώνη»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ αρχικά τόνισε ότι «οι νέοι κανονισμοί που είναι εναρμονισμένοι με τους κανονισμούς στη ΦΙΦΑ και έχουν σταλεί εδώ και 15 μέρες στην ΚΟΠ, κάνουν λόγo για την ελεύθερη μεταχείριση των ανηλίκων παικτών και ταυτόχρονα διασφαλίζουν πλήρως όλα τα δικαιώματα των ομάδων για τους παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία τους. Είτε αυτοί είναι ερασιτέχνες είτε είναι επαγγελματίες».

Διαβάστε επίσης: Καταθέτει προσφυγή εναντίον του Κατσαντώνη

Και συνέχισε: «Η υπόθεση του Κατσαντώνη κατ’ εμένα, η κάθε υπόθεση εάν προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, εάν προσφύγει στον CAS ή οπουδήποτε στη ΦΙΦΑ δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί, οποιαδήποτε περίπτωση ή ακόμη και στην επιτροπή επίλυσης διαφορών στην Κύπρο. Δεν μπορείς να δεσμεύσεις κάποιον ερασιτέχνη και να τον υποχρεώσεις να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο με το ποσό που θέλεις εσύ. Αυτά είναι τρελά πράγματα και τα επισημάναμε εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλλά κάποιοι τους αρέσει να κάνουν τους θεούς. Θεός δαμέσα ένας είναι. Και για το μέλλον ανθρώπων, σωματείων και παικτών, οι κανονισμοί οφείλουν να είναι ξεκάθαροι για να ξέρει ο καθένας από την αρχή τι λαμβάνει και τι θα δώσει».

Περισσότερα και ενδιαφέροντα στο ηχητικό που ακολουθεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ