aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜερκής: «Δεν ήμασταν δειλοί»

Μερκής: «Δεν ήμασταν δειλοί»

stoiximan ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Stoiximan.gr

«Κάναμε όλοι το καθήκον μας, ήμασταν πειθαρχημένοι ακλουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας κι όταν το κάνουμε κάτι καλό πετυχαίνουμε. Ήταν πρόκληση για μας το ματς με τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη έδρα όπως το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δήλωσε ο Γιώργος Μερκής μετά το σπουδαίο διπλό επί του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Φάληρο. Ο Κύπριος στόπερ ήταν εκ των διακριθέντων στον αγώνα.

«Στα ματς του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ παίζουμε με πάθος και το αποδείξαμε και στο παρελθόν. Έτσι κάναμε και απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος αλλά δεν ήμασταν δειλοί. Βγήκαμε μπροστά κάναμε ευκαιρίες θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Κινδυνέψαμε πολλές φορές, αλλά όλη η ομάδα αμύνθηκε σωστά και ο τερματοφύλακας πραγματοποίησε καλές επεμβάσεις και πήραμε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Για τη φάση όπου ενήργησε σωτήρια σε κεφαλιά του Ιντέγε, ο Μερκής ανέφερε: «Ο Ιντέγε είναι σπουδαίος, είναι γρήγορος και δυνατός. Δεν έχει το εύκολο γκολ, αλλά ταλαιπωρεί τις άμυνες. Στη φάση έγινε ένα λάθος, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά, ο Ιντέγε έκανε την κεφαλιά, αλλά βρέθηκα στο σωστό τάιμινγκ στο σωστό σημείο και ήμουν τυχερός που βρέθηκα εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ