aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜεγάλη νίκη με πρωταγωνίστρια την αρχηγό

Μεγάλη νίκη με πρωταγωνίστρια την αρχηγό

Ακόμα μια μεγάλη νίκη σημείωσε ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα μπόουλινγκ. Η ομάδα της Λευκωσίας επικράτησε της Ανόρθωσης με 3-1 για την 3η αγωνιστική, έκανε το 3 στα 3 και συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία.

Μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας, με τον ΑΠΟΕΛ να πετυχαίνει την 3η του νίκη σε ισάριθμα ντέρμπι, αυτή τη φορά σε βάρος της Ανόρθωσης. Όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στο τέλος και μετά από ανατροπή των παιχτών του Κώστα Μίτσιγκα.

Η ομάδα της Λευκωσίας χρειάστηκε τεράστια συγκέντρωση και κατέθεσε μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να φτάσει στη νέα επιτυχία. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η αρχηγός Γιόλα Παστού, ενώ σημαντική συνεισφορά είχαν οι Μάριος Παναγή και Βαλάντης Γιακουμή. Ο Θέος Αναστασίου υπέστη θλάση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκαν οι αλλαγές, έσφιξε τα δόντια και έβαλε το λιθαράκι του στη μεγάλη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ