aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε το στυλό στο χέρι ο «Ντέβι» για τις υπογραφές!

Με το στυλό στο χέρι ο «Ντέβι» για τις υπογραφές!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Τομάς ντε Βινσέντι διέκοψε τις διακοπές του, ετοίμασε βαλίτσα, ενημέρωσε τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απογειώνεται από το Μπουένος Άιρες. Έχει ως τελικό προορισμό το Ντουμπάι και σε συνάντηση με τους ιθύνοντες της Σαμπάμπ Αλ-Αχλί, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα απεμπλακεί από τις συμβατικές του δεσμεύσεις.

Μέχρι αύριο, εκφράζεται η αισιοδοξία από τον Αργεντινό άσο πως θα εξασφαλίσει την ελευθέρα του και θα είναι έτοιμος για να επισημοποιήσει ακολούθως την επανένταξή του στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός πως βολιδοσκοπήθηκαν οι προθέσεις του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Διαβάστε επίσης: Ενημέρωσε και παίρνει το αεροπλάνο για Ντουμπάι ο Ντε Βινσέντι

Ο χρόνος άρχισε να κυλά αντίστροφα για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 29χρονου στους γαλαζοκίτρινους. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την έβδομη προσθήκη, μετά τους Καζού, Ταβάρες, Νατέλ, Αλ-Τάαμαρι, Άλεξ Κωνσταντίνου και Κατσαντώνη. Ο «Ντέβι», εννοείται πως επιβάλλεται να πάρει το πρώτο αεροπλάνο με κατεύθυνση την Πολωνία ώστε να ενσωματωθεί το συντομότερο στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ, μπαίνοντας στη βάσανο των προπονήσεων.

Διαβάστε επίσης: Αξία ανεκτίμητη ο Ντε Βινσέντι!

Βλέπετε, έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του. Πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος καθώς προέρχεται από αγωνιστική απραξία εννέα μηνών. Για τις διπλές αναμετρήσεις στον 1ο προκριματικό γύρο απέναντι στη Σούντουβα δεν θα είναι έτοιμος για να συνδράμει. Ουσιαστικά, θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας στον αμέσως επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εάν και εφόσον ξεπεραστεί το εμπόδιο των Λιθουανών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ