aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑξία ανεκτίμητη ο Ντε Βινσέντι!

Αξία ανεκτίμητη ο Ντε Βινσέντι!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Επιθυμία στον ΑΠΟΕΛ είναι το συντομότερο δυνατόν να επανενταχθεί στο ρόστερ ο Τόμας ντε Βινσέντι. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως είναι θέμα ημερών να απεμπλακεί από τις συμβατικές του δεσμεύσεις με τη Σαμπάμπ Αλ-Αχλί. Όταν γίνει αυτό θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τους γαλαζοκίτρινους, θα αναχωρήσει αυτομάτως για την Πολωνία ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Το «πράσινο φως» από τους Άραβες για τον Ντε Βινσέντι

Κάνει κι ο ίδιος ό,τι μπορεί για να πάρει την ελευθέρα στο χέρι από τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προσδοκώντας ότι το ζήτημα θα έχει πολύ σύντομα αίσια κατάληξη. Προφανώς, γνωρίζει πως η μακρά αποχή του από την αγωνιστική δράση αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα, οπότε πρέπει το ταχύτερο να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις και να είναι διαθέσιμος στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Όλα ρευστά με τον Ντε Βινσέντι, τα δεδομένα με Εμπεσίλιο

Για να λέμε την αλήθεια, αυτό είναι το μοναδικό μειονέκτημα για τον Ντε Βινσέντι. Για τα υπόλοιπα, δεν χωρεί ιδιαίτερης ανάλυσης για το τι μπορεί να προσφέρει. Εκτός από επιτελικός μέσος, έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί στις πτέρυγες, αλλά και στη γραμμή κρούσης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που σκοράρει, τα ποσοστά αποτελεσματικότητάς του είναι σε υψηλό βαθμό, οπότε ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να… αγοράσει χρόνο μέχρι την επίτευξη συμφωνίας με επιθετικό κορυφής. Μία θέση που εμπερικλείει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Διαβάστε επίσης: Αυτό κι αν είναι ερωτηματικό για τον Τομάς ντε Βινσέντι

Με την επικείμενη προσθήκη του Αργεντινού άσου, στην ομάδα της Λευκωσίας δεν θα ανησυχούν και τόσο για πιθανή αποχώρηση του (φευγάτου) Λορένζο Εμπεσίλιο. Το συμβόλαιο του τελευταίου εκπνέει σε ένα χρόνο, άρα εάν μείνει θα φύγει τζάμπα το επόμενο καλοκαίρι. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πάρει λεφτά από τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, βγαίνοντας έτσι κερδισμένος καθώς δεν είχε ξοδέψει ούτε ευρώ για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης: Απογειώνεται με τον Ντε Βινσέντι

Άλλο ένα θετικό που αφορά στον Ντε Βινσέντι, είναι το γεγονός πως πλέον πάτησε τα 29 του χρόνια. Θα είναι πιο ώριμος και μετά την περιπέτειά του στη Μέση Ανατολή, μάλλον θα επιστρέψει πολύ πιο «σοφός», σε μια ομάδα που θα προσπαθήσει εκ νέου να έχει ηγετικό ρόλο. Παρά το ότι είναι ιδιόρρυθμος ο Αργεντινός, ξέρει πολλά καντάρια μπάλα και μπορεί να ξεσηκώσει την κερκίδα, μιας κι είναι γνωστή η αγάπη με την οποία τον περιβάλλουν οι ΑΠΟΕΛίστες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ