aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κόπηκε» ο Ακιντόλα από την αποστολή, πληροφορίες για νέα πρόταση

«Κόπηκε» ο Ακιντόλα από την αποστολή, πληροφορίες για νέα πρόταση

Εκτός αποστολής της Μίντιλαντ που απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές για το σημερινό φιλικό με την Ρέιμς έμεινε ο Νταβίντ Ακιντόλα. Ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Ομόνοια και βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο τόσο των «πρασίνων» όσο και του ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στις προπονήσεις των πρωταθλητών Δανίας, όμως φαίνεται πως δεν θα παραμείνει στο ρόστερ της Μίντιλαντ ενόψει της νέας σεζόν.

Άλλωστε, το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Μπράιαν Πρίσκε για το πρώτο φιλικό μαρτυρά πως οι Δανοί περισσότερο επιδιώκουν να βάλουν όσο το δυνατό περισσότερο χρήμα στο ταμείο τους από μία πιθανή πώληση του 24χρονου ταχύτατου εξτρέμ, παρά να του δώσουν ευκαιρία καθιέρωσης στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το deal για Νικόλα Ιωάννου και στο… βάθος Νίκλας Χουλτ

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι στο «παιχνίδι» διεκδίκησης του Ακιντόλα μπήκε τουρκική ομάδα, η οποία μάλιστα είναι διατεθειμένη να προσφέρει πολύ περισσότερα χρήματα απ’ ότι οι κυπριακές ομάδες. Όπως κατέγραψε πολλάκις το «Goal» η πρόταση του ΑΠΟΕΛ ήταν κοντά στις 500.000 ευρώ, ενώ η αρχική πρόταση της Ομόνοιας ήταν στις 350.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο χρόνος «σύμμαχος» για Ακιντόλα

Το κατά πόσο όντως προκύπτει επίσημη πρόταση από ομάδα της Τουρκίας για τον Ακιντόλα ή εάν οι Δανοί επιχειρούν να δελεάσουν ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια ώστε ν’ αυξήσουν την προσφορά τους θα το δείξει ο χρόνος.

Διαβάστε επίσης: Φέρνει Κάρλος Ντίας από την Βραζιλία ο ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ