aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦέρνει Κάρλος Ντίας από την Βραζιλία ο ΑΠΟΕΛ

Φέρνει Κάρλος Ντίας από την Βραζιλία ο ΑΠΟΕΛ

Συνέχεια στην προσφιλή τακτική των τελευταίων ετών με απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών από τη Βραζιλία δίνει ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε προχωρημένες επαφές για τη μετεγγραφή του Κάρλος Εντουάρντο Ολιβέιρα Ντίας (δεξιά στη φωτογραφία).

Πρόκειται για 20χρονο (13/1/2000) ανασταλτικό μέσο, ο οποίος ανήκε στην Παρανά Κλούμπε, ομάδα της Serie B, με την οποία αγωνίστηκε εφτά φορές στην πρώτη ομάδα, όλες ως βασικός. Τελευταία του παρουσία ήταν την περασμένη Τετάρτη (12/8) στη νίκη 1-0 της Παρανά επί της Αβάι.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Οσμάρ Αντόνιο, ο Ντίας έμεινε εκτός αποστολής της αναμέτρησης με την Γιουβεντούντε, καθώς οι διαπραγματεύσεις για τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Γερό μπάσιμο για απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του πρόεδρου της Παρανά Κλούμπε, ο οποίος σημειώνει πως «Ο ποδοσφαιριστής τράβηξε την προσοχή ξένων ομάδων και ολοκληρώνουμε τις σημαντικές διαπραγματεύσεις για τον σύλλογο και τον παίκτη, μια καλή συμφωνία για όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ