aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο χρόνος «σύμμαχος» για Ακιντόλα

Oμόνοια: Ο χρόνος «σύμμαχος» για Ακιντόλα

Διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή περιμένοντας την οριστική απόφαση της Μίντιλαντ για τον Νταβίντ Ακιντόλα είναι στην Ομόνοια. Η Ομάδα Προγραμματισμού των «πρασίνων» αξιολόγησε και συνεχίζει να αξιολογεί και άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών, όμως οι «πράσινοι» πιστεύουν ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Νιγηριανό ακραίο επιθετικό.

Ο Χένινγκ Μπεργκ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ, καθώς θεωρεί ότι με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα που διαθέτει μπορεί να προσφέρει πολλά στην Ομόνοια. Ο Νιγηριανός συμμετέχει στην προετοιμασία της Μίντιλαντ και σύντομα ο τεχνικός των Δανών θ’ αποφασίσει εάν θα κρατήσει στο ρόστερ τον ποδοσφαιριστή.

Στην Ομόνοια ασφαλώς και δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις στις οποίες θα στραφούν (μία εξ αυτών είναι ο Γάλλος Ανζ-Φρέντι Πλουμά της Μπεϊτάρ), όμως φαίνεται πως η επιμονή του Μπεργκ για τον Ακιντόλα μπολιάζει άπαντες με υπομονή ώστε να εξαντληθούν οι πιθανότητες επιστροφής του Νιγηριανού στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ