aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Kολύμπησε» στα πετροδόλαρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

«Kολύμπησε» στα πετροδόλαρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Aναφορά στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει η ιστοσελίδα marca-sl.gr.

Aναλυτικά:

“Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έπειτα απ΄ τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Νασρ τον περασμένο Οκτώβριο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και απ΄την στιγμή που έχει σκοπό να επιστρέψει στους ευρωπαϊκούς πάγκους, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσει το 1,5 εκατ. δολάρια που λάμβανε σε ετήσια βάση από τους «κελεμπίες».

Παρεμπιπτόντως, ο Σερβοέλληνας τεχνικός…κολύμπησε στα πετροδόλαρα για τρία χρόνια (2013-16) στο εξωτικό Ντουμπάι μαζί με το επιτελείο του (Χρήστος Κόντης, Πρέντραγκ Ερακ, Γιώργος Παρασκευάς) ή αλλιώς την κουστωδία του.

Εκτός από τα χλιδάτα συμβόλαια, οι Αραβες προσφέρουν σε παίκτες και προπονητές όλες τα κομφόρ και τις ανέσεις.

Μέχρι και την επιλογή ενός εκ των 16 συνολικά διαθέσιμων κολεγίων(!) για τα μαθήματα των παιδιών τους! Κι αυτά τα μεγαλεία ο κόουτς δεν μπορεί να τα βρει στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Ο άλλοτε τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, του Ηρακλή, της Παναχαϊκής και της Νίκης Βόλου είχε « παρελάσει» (μέσω κυπριακού δημοσιεύματος) στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι εκεί. Όχι πάντως πως είναι αρνητικός για την μελλοντική επιστροφή του στην Ελλάδα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ