aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΌρθια στη Σαρδηνία η Λέτσε και… κλείνει το μάτι στην παραμονή!

Όρθια στη Σαρδηνία η Λέτσε και… κλείνει το μάτι στην παραμονή!

Η Λέτσε πήρε τον βαθμό στην έδρα της Κάλιαρι, επί της ουσίας σώθηκε και κρατάει στην πρίζα την ομάδα της Σαρδηνίας (1-1) με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

Κλείνει το μάτι στην παραμονή η Λέτσε! Η ομάδα του Λούκα Γκότι έμεινε όρθια στη Σαρδηνία, φεύγοντας με το 1-1 από την έδρα της Κάλιαρι και βρίσκεται στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

Την ίδια ώρα, το σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει 33 και συνεχίζει να αγχώνεται, αφού είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και την επόμενη αγωνιστική παίζει στο «Σαν Σίρο» με τη Μίλαν.

Ο Ντεϊόλα βρήκε δίχτυα στο 16’, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε για χέρι, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ήρθε ο Μίνα να σκοράρει για το 1-0 της Κάλιαρι. Τα πράγματα πήγαιναν ιδανικά για τους γηπεδούχους αλλά ένα λεπτό πριν το φινάλε ο Γκαετάνο αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με ποδοσφαιριστή
λιγότερο, με τα πράγματα να… ζορίζουν.

Η πίεση των φιλοξενούμενων ήταν μεγάλη στο δεύτερο μέρος και τελικά μετουσιώθηκε σε γκολ, αφού ο Κριστόβιτς στο 84ο λεπτό έγραψε και επί της ουσίας διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ