aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κλείνω κι έρχομαι έρχομαι φτάνω… με το πρώτο το αεροπλάνο»!

«Κλείνω κι έρχομαι έρχομαι φτάνω… με το πρώτο το αεροπλάνο»!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο Τομάς ντε Βινσέντι μετά από 22 μήνες από την μέρα που αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ (Αύγουστο του 2016) ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά στα γαλαζοκίτρινα. Δύο χρόνια μακρία από τον Αρχάγγελο ήταν αρκετά για τον Αργεντινό ο οποίος στο διάστημα αυτό έδειχνε την τεράστια αγάπη που τρέφει για τον σύλλογο της Λευκωσίας μέσω των αναρτήσεων του.

Διαβάστε επίσης: Τέλειωσε με Ντουμπάι και ντύνεται γαλαζοκίτρινος ο Ντε Βινσέντι

Πλέον όμως και με την εξέλιξη που υπήρξε με την ομάδα του στο Ντουμάι ο Αργεντινός βλέποντας τον ΑΠΟΕΛ να βλέπει ζεστά την επιστροφή του πήρε την μεγάλη απόφαση.

«Κλείνω κι έρχομαι έρχομαι φτάνω, με το πρώτο το αεροπλάνο. Κλείνω κι έρχομαι έρχομαι πίσω, μια καρδούλα να ξανακερδίσω», θα μπορούσε κάλλιστα να τραγουδά ο Τόμας Ντε Βινσέντι ο οποίος στα 29 του χρόνια θέλει να κάνει ένα νέο ριστάρτ στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Στο «σκαμνί» για Κατσαντώνη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

Η πρόκληση στον ΑΠΟΕΛ μεγάλη, το Τσάμπιονς Λιγκ επίσης, επιστρέφει σ’ ένα γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον, με οπαδούς που τον λατρεύουν και θα πρέπει μέσα από την αγωνιστική του παρουσία να ηγηθεί ξανά του ΑΠΟΕΛ προς νέες μεγάλες επιτυχίες. Έχει δίψα για ποδόσφαιρο, τα τελευταία δύο χρόνια κατέγραψε ελάχιστες συμμετοχές και είναι σε μια ηλικία που μπορεί να δώσει πολλά.

Πλέον ο Μπρούνο Μπαλταζάρ τον περιμένει στην Πολωνία και ευχή όλων είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ώστε να μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην πορεία του ΑΠΟΕΛ προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ