aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο «σκαμνί» για Κατσαντώνη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

Στο «σκαμνί» για Κατσαντώνη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

Η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών θα εξετάσει σε αυριανή (25 Ιουνίου) της συνεδρία την προσφυγή της Ομόνοιας για το θέμα του Αντώνη Κατσαντώνη. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με το καθεστώς του ερασιτέχνη, οι πράσινοι θεωρούν παράτυπη τη κίνηση του νεαρού επιθετικού και το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει οριστικά κατά τη διάρκεια της αυριανής (25/6) ημέρας.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Και (νέες) αποχωρήσεις

Η ΕΕΔ θα αποφανθεί σε ποια ομάδα ανήκει ο Ανδρέας Κατσαντώνης, Ομόνοια ή ΑΠΟΕΛ. Θα εξετάσει την προσφυγή της Ομόνοιας, που υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής της ανήκει. Ως γνωστόν, στον ΑΠΟΕΛ ο νεαρός επιθετικός αποκτήθηκε με το καθεστώς του ερασιτέχνη, με τους πράσινους να θεωρούν παράτυπη αυτή την κίνηση αφού είχαν καταθέσει το συμβόλαιό του στην ΚΟΠ, έστω κι αν δεν υπήρχε η υπογραφή του ποδοσφαιριστή. Εντός της αυριανής ημέρας, λοιπόν, αναμένεται η απόφαση που θα κρίνει και το μέλλον του Κατσαντώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ