aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ «ακτινογραφία» του Ταβάρες, μέσω Football Manager

Η «ακτινογραφία» του Ταβάρες, μέσω Football Manager

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Το καινούριο μετεγγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ Γιόχαν Ταβάρες, είναι ο εκλεκτός του Μπρούνο Μπαλταζάρ για το κέντρο της άμυνας.

Αναζητώντας λίγες περισσότερες πληροφορίες για τον Ίβηρα στόπερ, η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, «έπεσε» πάνω σε κάποια στοιχεία από το ηλεκτρονικό παιχνίδι του Football Manager τα οποία είναι πραγματικά ενδιαφέροντα, καθότι σύμφωνα με αυτό, διαθέτει κάποια εξαιρετικά στοιχεία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Ταβάρες και οι €500.000

Βάσει των στοιχείων που παρατάσσει το ηλεκτρονικό παιχνίδι, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει στις κατηγορίες της τεχνικής κατάρτισης (των κεφαλιών, του τάκλιν και του γενικότερου μαρκαρίσματος). Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι δεξιοπόδαρος με μπόι γύρω στο 1.88μ., δυνατός, με αρκετή έκταση άλματος και φυσική αντοχή.

Επίσης, ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να ποντάρει και στο δυναμισμό του ποδοσφαιριστή, δηλαδή σε θέματα αντίληψης, ηθικού, ομαδικότητας και εργατικότητας στα οποία φαίνεται πως διαπρέπει, σύμφωνα πάντοτε με τα στοιχεία του Football Manager. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ως επιπρόσθετο προσόν του Ταβάρες, καταγράφεται το χαρακτηριστικό της ηγετικής ικανότητας.

Διαβάστε επίσης: Άλλες προτεραιότητες για ΑΠΟΕΛ!

Το μελανό του σημείο, πάλι σύμφωνα με τα δεδομένα του παιχνιδιού, αναμένεται να είναι η επιτάχυνση και η ευκινησία.

Δείτε πλήρης τα στατιστικά του στο «Football Manager»:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ