aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ άγνωστη ιστορία του Κίσσα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ

Η άγνωστη ιστορία του Κίσσα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ

Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας και πρώην του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, Τάσος Κίσσας, μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου, διηγήθηκε μια άγνωστη ιστορία, από τη συνεργασία του με προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο διεθνής Κύπριος κίπερ, μετά από σχετική ερώτηση, έφερε στη μνήμη του τα λόγια του Σέρβου πρώην τεχνικού των «γαλαζοκιτρίνων» της Λευκωσίας, όταν του είχε αναφέρει ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα για να πάει δανεικός κάπου που θα είχε περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης:

«Σε κάποια φάση της καριέρας μου στον ΑΠΟΕΛ, με προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήθελα να φύγω και να πάω δανεικός σε άλλη ομάδα για να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Του το ανέφερα και με το δικό του ξεχωριστό ύφος μου είπε “αγόρι μου, όσο είμαι εγώ εδώ, εσύ δεν φεύγεις”. Η αλήθεια είναι ότι επιχείρησα άλλες δύο φορές να μιλήσω μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ήταν κάθετος στην άποψή του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ