aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Eυχαριστώ το Θεό που παίζω σε ψηλό επίπεδο με τον ΑΠΟΕΛ»

«Eυχαριστώ το Θεό που παίζω σε ψηλό επίπεδο με τον ΑΠΟΕΛ»

Στην κάμερα της CytaVision μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΑΠΟΕΛ, Λούκας Σόουζα.

Διαβάστε επίσης: Τη… βρίσκει απέναντι στην Ομόνοια ο Σόουζα!

Ανάμεσα σε άλλα, είπε:

«O στόχος μου είναι πάντα να επιτυγχάνει η ομάδα τους στόχους της. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω. Μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς, αλλά από απροσεξίες μας βάλαμε την Ομόνοια και πάλι στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια έδειξε ότι έχει ποιότητα, όμως καταφέραμε να κλείσουμε τις γραμμές και να πάρουμε τη νίκη. Και στο πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια παίξαμε αρκετά καλά. Τώρα έχουμε ένα νέο προπονητή και προσπαθεί να μας περάσει τη δική του φιλοσοφία. Προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε. Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεό που έχω επιστρέψει στα παιχνίδια και παίζω σ’ ένα ψηλό επίπεδο με τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στο Θεό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Πολύ λίγοι πίστευαν ότι μετά το σοβαρό τραυματισμό μου και χωρίς προετοιμασία θα μπορέσω να μπω και να βοηθήσω σε τέτοιο επίπεδο. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Έχουμε όμως και το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καθήκον μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ