aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιμένουν οι Σουηδοί: «Στον ΑΠΟΕΛ ο Αμέλ Μούγιανιτς»

Επιμένουν οι Σουηδοί: «Στον ΑΠΟΕΛ ο Αμέλ Μούγιανιτς»

Επιμένουν για τον δανεισμό του Αμέλ Μούγιανιτς στον ΑΠΟΕΛ από τη Μάλμε οι Σουηδοί. Νέο δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας «expressen.se», επαναφέρει το θέμα, το οποίο είχε αποκαλύψει πριν από περίπου ένα μήνα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Νότσι Χαμασόρ, που εκπροσωπεί και τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής είναι απογοητευμένος από τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του, και θέλει να φύγει προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.

Πρόκειται για 21χρονο (1.4.2001), γεννημένο στη Σουηδία και με καταγωγή από τη Βοσνία ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μάλμε, ενώ παραχωρήθηκε δανεικός σε Χόμπρο Δανίας (09/20-06/21) και Έστερ Σουηδίας (08/21-11/21). Με τη Μάλμε κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή και αυτή στο Κύπελλου, τη σεζόν 2019-20. Είναι διεθνής με τους νέους της Σουηδίας.

Σύμφωνα με το transfermarkt.com, έχει αγοραστική αξία 150.000 ευρώ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μάλμε μέχρι το τέλος Νοεμβρίου του 2023.

12

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ