aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν έδωσε δικαιώματα και είχε ήσυχο βράδυ ο ΑΠΟΕΛ! (vid & pics)

Δεν έδωσε δικαιώματα και είχε ήσυχο βράδυ ο ΑΠΟΕΛ! (vid & pics)

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έδωσε δικαιώματα στον Εθνικό Άχνας και με το… πέσιμο της αυλαίας της 13ης αγωνιστικής, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-0 (18′ Σόουζα, 89′ Χαλένιους) σε ένα σχετικά ήσυχο βράδυ, αφού είχε τον έλεγχο ελάχιστα κινδύνεψε.

Έτσι οι γαλαζοκίτρινοι επέστρεψαν στην 4η θέση με 21 βαθμούς (έχουν τρία χρωστούμενα ματς), ενώ το μεγαλύτερο όφελος και με βάση ότι προηγήθηκε η τεράστια επιτυχία επί της Σεβίλλης (1-0), είναι το γεγονός πως μετά και από αυτό το… τρίποντο, φαίνεται πως επανέρχεται η ηρεμία στον ΑΠΟΕΛ, η αισιοδοξία, τα χαμόγελα και ασφαλώς γεμίζουν ξανά με ηθικό τα στήθη των παικτών. Από την άλλη μεριά, η Άχνα παραμένει 9η με 12 πόντους.

Σοβαρός, κινητικός, επιβλητικός, τον έβλεπαν οι φίλοι του κι ευχαριστιόντουσαν. Έτσι ήταν ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο πρώτο ημίχρονο, αφού ήταν δημιουργικός, έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά τουλάχιστον η υπεροχή του καρποφόρησε στο 18’ όταν άνοιξε το σκορ με σουτ του Σόουζα στην κίνηση μετά από κόρνερ του Ντε Βινσέντι. Βέβαια, οι γαλαζοκίτρινοι μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον άλλα 2-3 τέρματα, μπορούσε όμως και να ισοφαριστούν σε μία καλή στιγμή που είχε η Άχνα στο 37’. Το γκολ του Σόουζα αποτέλεσε τον αριθμό «4.000» όσον αφορά στο σκοράρισμα από το έτος της ίδρυσης του ΑΠΟΕΛ μέχρι σήμερα

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν μετριότατο. Υπήρχαν μεν αρκετές τελικές φάσεις, αλλά όχι αξιόλογες. Ο ΑΠΟΕΛ είχε τον έλεγχο, διαχειρίστηκε το προβάδισμά του και μόνο με μεγάλη υπομονή έβγαινε μπροστά για να διεκδικήσει ένα δεύτερο γκολ, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες του Γιώτη Εγκωμίτη έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα. Παρόλα αυτά, οι γαλαζοκίτρινοι έμελλε να πετύχουν και δεύτερο γκολ με σουτ του Χαλένιους εντός περιοχής στο 89’ διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

ΑΠΟΕΛ (Λούκας Χατζηλούκας): Bάτερμαν, Μακρής (82′ Βούρος), Σιέλης, Σάβιτς, Ζοαοζίνιο, Τάαμαρι, Άλεφ, Σόουζα, Εφραίμ (64′ Γιάκολις), Ντε Βινσέντι (64′ Μάτιτς), Χαλένιους.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Στρατηλάτης, Κυπριανού (51′ Π. Ιωάννου), Μαρκόσκι, Φοινίρης, Χ. Χριστοφή, Κονέ, Γλομπάρντ, Δ. Χαραλάμπους, Μαρκόφσκι (65′ Μιγκελίτο), Παπαγεωργίου, Μ. Ηλία.

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Σκόρερ: 18′ Σόουζα, 89′ Χαλένιους.

Κίτρινες: 47′ Σάβιτς / 10′ Φοινίρης, 16′ Μαρκόσκι, 56′ Μ. Hλία.

Aποβολές: -/-.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Α’ βοηθός: Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Β’ βοηθός: Κυριάκος Σωκράτους.

Τέταρτος: Ιωάννης Αναστασίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Χρίστος Νικολαΐδης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ