aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Άρχισαν ξανά τα «όργανα» για Γιοβάνοβιτς

Ραγδαίες αλλαγές επίκεινται στην Εθνική Σερβίας. Δημοσιεύματα στη χώρα κάνουν λόγο ότι με την ολοκλήρωση του Μουντιάλ σύντομα θα ανοίξει ο κύκλος ανανέωσης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportklub.rs.

Πρώτιστο μέλημα, σύμφωνα με τους Σέρβους, είναι η πρόσληψη προπονητή και ρίχνουν ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σερβοέλληνας τεχνικός φέρεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας, καθώς και πριν το Μουντιάλ ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ απασχόλησε αρκετά τα ΜΜΕ της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Ο νόμος του Ιράν «φέρνει» άμεσα επιθετικό στον ΑΠΟΕΛ

Πάντως, ο Γιοβάνοβιτς επέστρεψε στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι, όπου έχει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Στη λίστα με τους προπονητές που ενδέχεται να απασχολήσουν την Ομοσπονδία της Σερβίας βρίσκεται και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος διαπρέπει στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Διαβάστε επίσης: Tην… έκανε από τα κατεχόμενα ο «βασιλιάς» Ποτέ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ