aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAποκαλυπτικό: Στεφάν Σίμιτς συν δύο στον ΑΠΟΕΛ!

Aποκαλυπτικό: Στεφάν Σίμιτς συν δύο στον ΑΠΟΕΛ!

Οι συντονισμένες ενέργειες των τελευταίων ημερών, όπως όλα δείχνουν, φέρνουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Στον ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο βρίσκονται μίαν ανάσα από την απόκτηση του Τσέχου κεντρικού αμυντικού Στεφάν Σίμιτς, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο για την πλήρωση και των δύο θέσεων στην αριστερή πλευρά, δηλαδή του μπακ και του εξτρέμ.

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά: Με τον Σίμιτς, προέκυψε μεγάλη πρόοδος. Και δεν αναφερόμαστε μονάχα στις πτυχές που αφορούν το συμβόλαιο που θα υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ. Πολύ περισσότερο, οι θετικές εξελίξεις για την ομάδα της Λευκωσίας προκύπτουν από τις συζητήσεις του 27χρονου με τη Χάιντουκ Σπλιτ, σύλλογο που διατηρεί τα δικαιώματά του έως τον Ιούνιο του 2023. Ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε πως βρίσκει την άκρη του νήματος και πλέον είναι θέμα χρόνου να απεμπλακεί από τις συμβατικές του δεσμεύσεις με τους δευτεραθλητές Κροατίας και να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Εάν δεν υπάρχει κάτι το εξαιρετικά απρόοπτο, ο Σίμιτς θα αποτελέσει στη νέα σεζόν τον παρτενέρ του Χοσέ Κρέσπο στην καρδιά της άμυνας του ΑΠΟΕΛ. Από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας είναι σε καλή κατάσταση, μιας και το πρωτάθλημα Κροατίας ξεκινά όπου να ΄ναι.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σλάβια και το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Τζένοα, όπου και έπαιξε στην Κ19. Έπειτα από δύο χρόνια και σε ηλικία 19 ετών, πήρε μετεγγραφή στη Μίλαν, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2019. Δόθηκε δανεικός στις Βαρέσε, Μουσκρόν, Κροτόνε, Φροσινόνε, μέχρι που το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μιλάνο ολοκληρώθηκε. Ακολούθως, συμφώνησε με τη Χάιντουκ Σπλιτ, με την οποία αγωνίστηκε σε 71 παιχνίδια στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Σίμιτς έρχεται στον ΑΠΟΕΛ στα μέσα Ιουλίου που ξεκινά το πρωτάθλημα της Κροατίας.

Πάμε πιο κάτω: Για το αριστερό άκρο της άμυνας εξακολουθεί να απασχολεί ο Καρίμ Χαφέζ, ωστόσο δεν είναι ο εν λόγω παίκτης που φιγουράρει στην πρώτη θέση. Προχώρησαν οι συζητήσεις με άλλον παίκτη, το όνομα του οποίου κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ίσως και εντός της ημέρας να πέσουν οι υπογραφές. Τα ίδια ισχύουν και για την πλήρωση της θέσης του αριστερού εξτρέμ καθώς με τον ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε από τη λίστα του Σωφρόνη Αυγουστή, οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ