aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βάζει… χέρι στην ενδεκάδα ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Βάζει… χέρι στην ενδεκάδα ο Αυγουστή

Με αλλαγές στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, θα παρατάξει την ομάδα του ο Σωφρόνης Αυγουστή στον σημερινό πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Η επιστροφή του αριστερού μπακ Φακούντο Σαμπάλα αποτελεί θετική εξέλιξη, ωστόσο θα απουσιάσει ο στόπερ Πάολο Βινίσιους. Τη θέση του Βραζιλιάνου θα καλύψει ο Βούγιαντιν Σάβιτς, την ίδια ώρα που Μπερτ Έσελινγκ δηλώνει ετοιμοπόλεμος. Την αμυντική τετράδα θα συμπληρώσουν οι Ανδρέας Καρώ, Ζοάο Πέδρο.

Πέραν από τον Μουρτάζ Νταουσβίλι, εκτός επιλογών στον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι και ο Τόμας ντε Βινσέντι, αφού δεν είναι πανέτοιμος. Επομένως, ο Γιάννης Σατσιάς δένει τα κορδόνια των παπουτσιών, συνθέτοντας τριάδα με τους Λούκας Σόουζα, Κίνγκσλεϊ Σαρφό.

Όσον αφορά στην επίθεση, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα έχει διαθέσιμο και τον Λέο Νατέλ σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στον Άρη. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται πως θα πάρει φανέλα βασικού και για τις δύο άλλες θέσεις υπάρχουν οι επιλογές των Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Γκιόργκι Κβιλιτάια, Άντον Μάγκλιτσα, Τορνίκε Οκριασβίλι, Δημήτρη Θεοδώρου, Σταύρου Γαβριήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ