aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τους τράβηξε σαν μαγνήτης ο Νικόλας Ιωάννου

ΑΠΟΕΛ: Τους τράβηξε σαν μαγνήτης ο Νικόλας Ιωάννου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Νικόλας Ιωάννου αποτελεί έναν από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ κατά την τελευταία διετία, εκτοξεύοντας αυτομάτως τις μετοχές του. Ο 24χρονος αμυντικός έχει πραγματοποιήσει απίθανες εμφανίσεις σε Κύπρο και Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας όλες τις διοργανώσεις με την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση. Η τρομερή εξέλιξή του, κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτερ, οι οποίοι τον έθεσαν στο «μικροσκόπιο» τους. Ήρθαν στην Κύπρο, τον παρακολούθησαν διά ζώσης, σχηματίζοντας αποκρυσταλλωμένη άποψη για την αγωνιστική αξία του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Να βλέπει πρώτα την… επιταγή να πέφτει

Μία εκ των ομάδων που «γλυκοκοιτάζει» και μάλιστα επίμονα τον διεθνή άσο, λοιπόν, δεν είναι άλλη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών να συγκλίνουν και να αναφέρουν ότι κάθε άλλο παρά απίθανο σενάριο είναι η υποβολή πρότασης στον ΑΠΟΕΛ. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό καθώς ο αγγλικός σύλλογος έχει προχωρήσει σε βολιδοσκόπηση και εν ευθέτω χρόνω, υπολογίζεται ότι θα αποταθεί επισήμως στη διοίκηση των πρωτευουσιάνων.

Ο Νικόλας Ιωάννου, έχει αξιολογηθεί ως ενδιαφέρουσα επιλογή στη Νότιγχαμ και το όνομά του… φιγουράρει ψηλά στη μετεγγραφική λίστα. Τόσο ο τεχνικός διευθυντής όσο και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Νότιγχαμ, είδαν αγωνιζόμενο τον ποδοσφαιριστή και εννοείται πως μόνο αδιάφορους δεν τους άφησε. Κάτι που προφανώς λέει πάρα πολλά. Έκαναν -βεβαίως- την «έρευνά» τους για τον Νικόλα ώστε να πληροφορηθούν σχεδόν τα πάντα. Ρώτησαν και έμαθαν πάρα πολλά. Ξέχωρα από τις οικονομικές απαιτήσεις της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη, γνωρίζουν πως ο εξελίξιμος αμυντικός έχει αγγλικό διαβατήριο, κάτι που λαμβάνουν επίσης σοβαρά υπόψη.

Ο Νικόλας έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Αγγλία και επομένως, για τον ίδιο η επιστροφή του αποτελεί έναν από τους περίοπτους στόχους για την επιδιωκόμενη μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Αγωνιζόμενος επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκτός από τις στέρεες βάσεις, έχει αντλήσει τα απαιτούμενα εφόδια, τα οποία αποτέλεσαν εφαλτήριο ώστε να ξεχωρίσει σε νεαρή ηλικία σε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο όπως είναι αυτό του ΑΠΟΕΛ. Και ο ίδιος, νιώθει πανέτοιμος για να ανοίξει τα «φτερά» του!

Στην ομάδα της Λευκωσίας, δεν είναι αρνητικοί στην προοπτική πώλησης του διεθνούς αμυντικού, ωστόσο δεν θα μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν για ένα ποσό που δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματική του αξία. Μία προσφορά που θα αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, ασφαλώς, θα γίνει αποδεκτή.  Στον ΑΠΟΕΛ, λένε, ότι δεν έχουν στο παρόν στάδιο επίσημη πρόταση, επιβεβαιώνοντας όμως το γεγονός πως ήρθαν στην Κύπρο και τον παρακολούθησαν αγωνιζόμενο αρκετοί σκάουτερ. Γνωρίζουν, επίσης, ότι υπάρχει ενδιαφέρον, πλην όμως μέχρι την ολοκλήρωση της οποιασδήποτε μετεγγραφής, μεσολαβούν πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ