aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Να βλέπει πρώτα την... επιταγή να πέφτει

ΑΠΟΕΛ: Να βλέπει πρώτα την… επιταγή να πέφτει

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκε (ξανά) η φημολογία πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ Νικόλας Ιωάννου και Μούσα Αλ-Τάαμαρι απασχολούν σοβαρά ομάδες του εξωτερικού. Από πλευράς «γαλαζοκιτρίνων» ωστόσο δηλώνουν άγνοια, οπότε εάν υπάρχει οτιδήποτε, μάλλον θα είναι σε επίπεδο ατζέντηδων. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι τους δύο ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν κατά καιρούς διάφοροι σκάουτερ και τους έχουν προσθέσει στη λίστα τους για μελλοντικές μετεγγραφές.

Στην ομάδα της Λευκωσίας ξεκαθαρίζουν ότι μέχρι στιγμής καμία επίσημη πρόταση δεν έφτασε στα γραφεία και τονίζουν πως όποια ομάδα ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή που ανήκει στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο, θα πρέπει να αποταθεί στη διοίκηση. Κι εφόσον διαπιστωθεί ότι το ενδιαφέρον είναι σοβαρό, τότε θα κληθεί η κάθε ενδιαφερόμενη να φέρει μαζί της και το «μπλοκ των επιταγών».

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωτευουσιάνων Πρόδρομος Πετρίδης έχει βάλει τιμή πώλησής για κάθε περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ και δεν είναι αρνητικός να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο δεν προτίθεται να «ξεπουλήσει» κάποιους παίκτες. Για παράδειγμα, οι Νικόλας Ιωάννου και Μούσα Αλ-Τάαμαρι αποτελούν τα δύο μεγαλύτερα παρουσιαστικά στοιχεία για τον ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα της Λευκωσίας, δεν πρόκειται να αποχωρήσει κανένας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ