aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «μυστήριο» με τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη

ΑΠΟΕΛ: Το «μυστήριο» με τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η μία αναβολή για την επιστροφή του Τόμας ντε Βινσέντι στην ενεργό αγωνιστική δράση διαδέχεται την άλλη. Τις τελευταίες δύο τουλάχιστον εβδομάδες, όπως λένε στον ΑΠΟΕΛ, ο Αργεντινός γυμνάζεται σε κανονικό ρυθμό, πλην όμως δεν βρίσκεται σε εκείνη την κατάσταση που του επιτρέπει να κερδίσει μία θέση στην αποστολή. Το πότε θα γίνει αυτό επί της παρούσης παραμένει άγνωστο.

Ακόμα και να επιστρέψει στην αποστολή, θα πρέπει να παίρνει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής για να επανακτήσει πλήρως τις αγωνιστικές ισορροπίες του. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας εδώ και δύο μήνες παρακολουθεί τους αγώνες από την κερκίδα, με την απουσία του να στοιχίζει μίας πολύ καλής επιλογής στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Μπόλικο ταλέντο, αλλά 8 παίκτες χωρίς πρωτάθλημα

Με την ποιότητα και προφανώς την εμπειρία του μπορεί να δώσει τις δέουσες λύσεις. Ταλαιπωρήθηκε από την αρχή της τρέχουσας σεζόν με τραυματισμούς, απόρροια της αγωνιστικής απραξίας στην τέως του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η πρόταση €250.000 σε Ενσούε και τα €300.000 του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ