Η πρόταση €250.000 σε Ενσούε και τα €300.000 του ΑΠΟΕΛ

«Φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν αρκετές κυπριακές ομάδες να έχουν στη μετεγγραφική τους λίστα τον Εμίλιο Ενσούε. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ μετά από απόφαση των γαλαζοκιτρίνων για μονομερή διακοπή συμβολαίου εξαιτίας σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος, όμως η αδιαμφισβήτητη αγωνιστική του αξία τον καθιστά περιζήτητο στο «παζάρι».

Ο ίδιος δεν αντέδρασε μετά την απόφαση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ αν και προφανώς το σήριαλ Ενσούε θα έχει και συνέχεια εκτός γηπέδων. Όσον αφορά το μέλλον του είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από άλλες κυπριακές ομάδες για τον 29χρονο διεθνή με τη Γουινέα Μπισάου.

H φημολογία θέλει την Πάφος FC να έχει καταθέσει προσφορά με ετήσιες απολαβές €250.000 στον Ενσούε. Ο δυναμικός μπακ στον ΑΠΟΕΛ είχε μισθό €300.000 τον χρόνο. Το δεδομένο είναι πως ο πρώην γαλαζοκίτρινος μπακ-χαφ θα είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και μένει να δούμε αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο ή αν θα προτιμήσει να συνεχίσει στο εξωτερικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ