aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το έξτρα «όπλο» και η σκέψη στην Κροατία

ΑΠΟΕΛ: Το έξτρα «όπλο» και η σκέψη στην Κροατία

Μεγάλη αναμένεται πως θα είναι η προσέλευση των φίλων του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της Πέμπτης με τη Χάποελ Μπερ Σέβα (20:00). Οι «πορτοκαλί» αναμένεται να κάνουν «καμίνι» το ΓΣΠ, σε μια προσπάθεια να σπρώξουν την ομάδα τους στην πολυπόθητη πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο άσος στο μανίκι του Μπαλταζάρ

Το έκαναν στο παρελθόν, ευελπιστούν ότι θα το κάνουν και στο μεθαυριανό ματς κόντρα στους Ισραηλίτες. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ και οι παίκτες χρειάζονται την στήριξη των οπαδών, και ένα κατάμεστο ΓΣΠ θα ήταν ένα επιπλέον «όπλο» που θα τους δώσει την ώθηση για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Κτύπησε την πόρτα του Μάρκο Τσέποβιτς ο ΑΠΟΕΛ (videos)

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από το Orange shop και το διαδίκτυο. Σημειώνεται ότι η έκδοση κάρτας φιλάθλου για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν είναι υποχρεωτική. Ταμεία θα ανοίξουν και στο ΓΣΠ την ημέρα της αναμέτρησης (18:30-20:00).

Διαβάστε επίσης: Αλωνεύτης: Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…

Εν τω μεταξύ, η σκέψη όλων στον ΑΠΟΕΛ θα είναι απόψε και στην Κροατία, εκεί όπου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται την Αστάνα (21:00). Η ομάδα του Μάριο Μπούντιμιρ έχει ως ασπίδα τη νίκη στο Καζακστάν (2-0), οπότε έχει και τον πρώτο λόγο για να περάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που εάν πράξει, τότε η Αστάνα θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Κύπρου στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, φτάνει οι γαλαζοκίτρινοι να αποκλείσουν τη Χάποελ Μπερ Σέβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ