aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Τα «θέλω» του Τραμετσάνι για την… εκτόξευση!

AΠΟΕΛ: Τα «θέλω» του Τραμετσάνι για την… εκτόξευση!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή στις 16:00 την ΑΕΛ στο ΓΣΠ και μπροστά από τους γαλαζοκίτρινους ξεπροβάλει μία μεγάλη πρόκληση. Βλέπετε, η νίκη δεν ισοδυναμεί απλά με παραμονή στην κορυφή, αλλά και αύξηση της βαθμολογικής διαφοράς από την ομάδα της Λεμεσού στο +4

Γίνεται λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ότι μετά από οκτώ σερί νίκες (έξι στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο), το ζητούμενο για τους παίκτες του Πάολο Τραμετσάνι είναι να συνεχίσουν από εκεί που… σταμάτησαν στο τελευταίο ντέρμπι με την Ανόρθωση (4-0).

Διαβάστε επίσης: Το ασχημόπαπο του ΑΠΟΕΛ που έγινε κύκνος

Όλοι φυσικά γνωρίζουν την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γαλαζοκίτρινοι και το «στοίχημα» για τον Τραμετσάνι και τους παίκτες του ενόψει ΑΕΛ, είναι η διατήρηση του ΑΠΟΕΛ στην κορυφή, του άριστου κλίματος κι η συνέχιση των επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί επίσης, αφορά στις απαιτήσεις του Τραμετσάνι, τα «θέλω» του Ιταλού τεχνικού της ομάδας της πρωτεύουσας. Και αυτό με την ΑΕΛ θα είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή για πολλούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Για το +4 της… απογείωσης, ενδεκάδα με μία αλλαγή

Ο Τραμετσάνι είναι πολύ συγκεκριμένος όσον αφορά σ’ αυτά που μεταφέρει στους παίκτες του για την κυριακάτικη αναμέτρηση κι αυτά που θέλει ο 48χρονος τεχνικός είναι ένταση στα τρεξίματα και φυσικά ένα γρήγορο γκολ. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δουλεύουν σκληρά και θέλουν να «βγάλουν» στο γήπεδο άλλη μια φορά τα στοιχεία που ζητά ο προπονητής τους και να δώσουν και πάλι διαπιστευτήρια πως η ομάδα τους δυνάμωσε για τα καλά και πάει ολοταχώς για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των γαλαζοκίτρινων είναι ήδη «φορτωμένο» και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πόσο σημαντικό θα είναι για τον προπονητή να δει την ομάδα του να κατακτά το «τρίποντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ