aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Για το +4 της… απογείωσης, ενδεκάδα με μία αλλαγή

ΑΠΟΕΛ: Για το +4 της… απογείωσης, ενδεκάδα με μία αλλαγή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ μετρούν αντίστροφα ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας ντέρμπι για τη 17η αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΛ. Προφανώς και πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι, καθώς σε περίπτωση που διευρύνουν το σερί νικών, αυτομάτως για πρώτη φορά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα ανοίξουν τη διαφορά από την ομάδα που τους ακολουθεί στους τέσσερις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Δεν λέει όχι και για δανεικό…

Κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν πως και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα, καθώς θα διατηρήσει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτονται έτσι στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Προετοιμάζονται εντατικά ώστε να λύσουν τους γρίφους που θα προσπαθήσει να τους θέσει η αντίπαλος, «κλειδώνοντας» την έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και συνάμα ένατη εάν στην εξίσωση μπουν και οι δύο αγώνες του κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Tα… γυρίζουν οι Ιταλοί για ΑΠΟΕΛ και Τζόρτζεβιτς

Καταλήγει στο αρχικό σχήμα
Ο Πάολο Τραμετσάνι αξιολογεί καθημερινώς την κατάσταση των παικτών του, ιδιαίτερα αυτών που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού και καταλήγει στις αποφάσεις του για το αρχικό σχήμα. Στον αγώνα με την ΑΕΛ είναι πολύ πιθανόν να μην παρατηρηθούν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα που παρέταξε ο Ιταλός προπονητής στο προηγούμενο νικηφόρο ματς απέναντι στην Ανόρθωση. Η επιστροφή του Καρλάο, πάντως, συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ