aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα είπε… κουκιά καθαρισμένα στους παίκτες ο Πετρίδης!

ΑΠΟΕΛ: Τα είπε… κουκιά καθαρισμένα στους παίκτες ο Πετρίδης!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν έμεινε στα λόγια ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη στο «Goal», όπου είχε προαναγγείλει την έναρξη συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές με στόχο να περιοριστεί το μπάτζετ, ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε κατ’ ιδίαν επαφές μαζί τους. Ανά τετράδες, βρέθηκαν χθες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και ενημερώθηκαν επισταμένως τόσο για τις σκέψεις της διοίκησης όσο και τις πρόσφατες αποφάσεις της ΦΙΦΑ σχετικά με τις συμβατικές δεσμεύσεις τους.

Τους ειπώθηκε, δηλαδή, ότι τα συμβόλαια θα επεκταθούν μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου στην Κύπρο και πως, το ίδιο ισχύει σε αυτά που ήταν προκαθορισμένα να αρχίσουν με το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Δηλαδή, θα καθυστερήσουν να τεθούν σε ισχύ μέχρι την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι που κρίθηκε απαραίτητο ώστε άπαντες να γνωρίζουν τα νέα δεδομένα.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στο οικονομικό σκέλος και δη, το πώς και το πόσο η μεγάλη ύφεση λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, επηρεάζει την ομάδα. Είχε αναφέρει, υπενθυμίζουμε, πως η αποκοπή χορηγιών προκαλεί ζημιά ύψους 1.500.000 ευρώ. Ο Πρόδρομος Πετρίδης, επεξήγησε την οικονομική κατάσταση και αναφέρθηκε στις σκέψεις που έγιναν ώστε να μη λυγίσει οικονομικά η ομάδα στη διάρκεια της κρίσης που βιώνουμε. Η μείωση του προϋπολογισμού αποτελεί αδήριτη ανάγκη, γεγονός που προϋποθέτει τις ανάλογες «εκπτώσεις» από τους ποδοσφαιριστές στη μισθοδοσία τους.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες άκουσαν προσεχτικά τις σκέψεις που κυριαρχούν στο Διοικητικό Συμβουλίου, τις προτάσεις που τους έγιναν και εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις. Οι πλείστοι, τουλάχιστον, έδειξαν πως αντιλαμβάνονται τη νέα τάξη πραγμάτων, υπήρξε κατανόηση μεταξύ των δύο πλευρών και ως εκ τούτου, σύντομα θα προκύψουν νεότερα. Είναι σημαντικό, βλέπετε, όλοι να είναι στην ίδια… σελίδα.

«Δεν έχει παρθεί και ανακοινωθεί καμία απόφαση στους ποδοσφαιριστές σε σχέση με ποσοστά μείωσης των απολαβών τους», ανέφερε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. Πάντως, ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε προαναγγείλει, προσφάτως, «κούρεμα» που φτάνει στο 60%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ