aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Συμφώνησε με τον Σαβάλα!

ΑΠΟΕΛ: Συμφώνησε με τον Σαβάλα!

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Φακούντο Γκαμπριέλ Σαβάλα προχώρησε ο ΑΠΟΕΛ. Πλέον αναμένεται η κάθοδός του στην Κύπρο, πιθανόν αύριο, για την υπογραφή της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ θα αποτελέσει το τέταρτο μετεγγραφικό απόκτημα των γαλαζοκτρίνων, μετά τους Τζακ Μπερν, Τζο Γκάρνερ και Πάουλο Βινίσιους.

Όπως γράψαμε και στο προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ μας, πρόκειται για 22χρονο (02.01.1999) ποδοσφαιριστή, ο οποίος από τις 4 Ιανουαρίου «κυκλοφορεί» ελεύθερος, αφού αποδεσμεύτηκε από την Αλαχουένσε, περσινή πρωταθλήτρια της Κόστα Ρίκα.

Στην Αλαχουένσε αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, καταγράφοντας 60 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της  Ροζάριο Σέντραλ Αργεντινής, με τη φανέλα της οποίας ωστόσο δεν αγωνίστηκε σε επίπεδο Ανδρών. Το 2017 έφτασε μια ανάσα από την μετεγγραφή του στην Ιταλική Κατάνια, χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ