aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στόχος να την ρίξει στα «πηγάδια»

ΑΠΟΕΛ: Στόχος να την ρίξει στα «πηγάδια»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ)

Μπερ Σέβα στα εβραϊκά σημαίνει «7 πηγάδια». Εκεί θα επιδιώξει να ρίξει τη σημερινή αντίπαλό του ο ΑΠΟΕΛ και να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρωταθλητής Κύπρου θα αναμετρηθεί στις 20:00 (Cytavision 2 και Active) με τη Χάποελ Μπερ Σέβα στο στάδιο «Τούρνερ», στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιορόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο με Εμπεσίλιο: Ισχυρίζονται ότι τις άφησε έγκυες την ίδια ημέρα! (vid)

Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισραήλ. Τι θα πρέπει να κάνει, λοιπόν, ο ΑΠΟΕΛ για να είναι σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της αντιπάλου του; Να θυμίσει επιτέλους το καλό ευρωπαϊκό του πρόσωπο σε εκτός έδρας παιχνίδι, κάτι που ψάχνει ακόμη στη φετινή σεζόν. Στα προηγούμενα ματς, με Σούντουβα και Φλόρα, πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα. Γι’ αυτό σήμερα, σ’ ένα παιχνίδι που ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμη μεγαλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας, καλείται να παίξει και άμυνα. Να έχει καλή αμυντική συμπεριφορά, να επιδιώξει με νύχια και δόντια το μηδέν παθητικό και απ’ εκεί και πέρα, όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα, θα μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στο καμίνι του ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Θέλει εξωτερικό ο Βινίσιους και η διαφορά στην αποζημίωση

Ο ΑΠΟΕΛ και ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά και τη στόφα της μεγάλης ομάδας διαθέτει. Με τέσσερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια του και τα λάθη που προηγήθηκαν να ηχούν ως καμπανάκι αφύπνισης, ο πρωταθλητής Κύπρου έχει τη δυνατότητα εφόσον φθάσει στα γνωστά ευρωπαϊκά του επίπεδα απόδοσης να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Και είπαμε: αυτό που θα έχει σημασία για τους γαλαζοκίτρινους, είναι να πάρουν αποτέλεσμα που να τους αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού σε μια βδομάδα στο δικό τους σπίτι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Υποφέρει εκτός έδρας αλλά πανηγυρίζει επικές ανατροπές – προκρίσεις!

Ο προπονητής του, είναι πλέον πιο σοφός, η ομάδα πιο έτοιμη και απομένει να το επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο του «Τούρνερ». Η Μπερ Σέβα είναι μια καλή ομάδα, στα επίπεδα του ΑΠΟΕΛ και την πρόκριση θα την πάρει αυτή που θα δείξει χαρακτήρα, αποφασιστικότητα, αποφεύγοντας τα λάθη και δείχνοντας συνέπεια στο πλάνο. Η ομάδα της Λευκωσίας κοίταξε στα μάτια πολύ καλύτερες ομάδες από τη σημερινή. Γιατί όχι να το κάνει και σήμερα. Ο καλός ΑΠΟΕΛ μπορεί!

Διαβάστε επίσης: Αήττητος στο Ισραήλ ο ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ