aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο ο Γέφτοβιτς, αναμονή για τους επόμενους

ΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο ο Γέφτοβιτς, αναμονή για τους επόμενους

Στο νησί μας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Μίλαν Γέφτοβιτς ο οποίος έφτασε στις 3 τα ξημερώματα ώστε να ολοκληρώσει το deal του με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις εντός της ημέρας και έπειτα θα εκδοθεί η ανακοίνωση. Ο 26χρονος θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη των γαλαζοκιτρίνων για την μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου, ενώ οι επαφές εντείνονται και για την ολοκλήρωση των υπολοίπων προσθηκών.

Ο Σίγκουρνταρσον είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες. Ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν έχει μελετήσει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και έχει υποδείξει στην διοίκηση παίκτες που θα ενισχύσουν ποιοτικά το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: €400.000 στον Ερυθρό Αστέρα συν ποσοστό μεταπώλησης

Ανοικτό κεφάλαιο παραμένουν οι αποχωρήσει, αφού μόνο ο Ζοαοζίνιο έχει διαβεί την πόρτα της εξόδου, ενώ από πλευράς ΑΠΟΕΛ τονίζεται πως θα χειριστούν με επαγγελματισμό και προσοχή της αποδεσμεύσεις παικτών, καθώς οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς και σε εξέλιξη. Επικρατέστεροι για να αποχωρήσουν από την ομάδα της πρωτεύουσας είναι οι Μπέζιακ και Γκέντσογλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ