aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: €400.000 στον Ερυθρό Αστέρα συν ποσοστό μεταπώλησης

ΑΠΟΕΛ: €400.000 στον Ερυθρό Αστέρα συν ποσοστό μεταπώλησης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

«Τελειωμένη» είναι η μετεγγραφή του Μίλαν Γέφτοβιτς στον ΑΠΟΕΛ. Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός αναμένεται στην Κύπρο ξημερώματα Πέμπτης για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης και αποτελεί προσωπική επιλογή του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν, καθώς ο Νορβηγός προπονητής τον είχε υπό τις οδηγίες του στην Ρόνζεμποργκ το 2017.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα mozzasport.com, η οποία αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα η μετεγγραφή του Σέρβου εξτρέμ στους πρωταθλητές Κύπρου θα είναι με τη μορφή δανεισμού, με τους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν το δικαίωμα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της Σερβίας η ρήτρα αγοράς που συμφωνήθηκε ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ερυθρό Αστέρα είναι στις 400.000 ευρώ, ενώ θα μπει και ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τον αγοράσει. Ένα τεράστιο ποσό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε ως ελεύθερος από την Αντάλιασπορ στον Ερυθρό Αστέρας το Καλοκαίρι του 2018.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφή από Μπιλμπάο για το αριστερό άκρο της άμυνας;

Οι Σέρβοι τονίζουν πως το συμβόλαιο του Γέφτοβιτς λήγει το Μάη του 2021 κάτι που δήλωσε και ο ποδοσφαιριστής σε τοποθετήσεις του το Καλοκαίρι του 2019. Στην ανακοίνωση απόκτησής του από τον Ερυθρό Αστέρα γινόταν λόγος για συνεργασία δύο συν ένα χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ