aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο για υπογραφές ο Ντάνι Μπλουμ!

ΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο για υπογραφές ο Ντάνι Μπλουμ!

Στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Ντάνι Μπλουμ! Ο 31χρονος συμφώνησε με τους γαλαζοκίτρινους και έφτασε ήδη στη χώρα μας, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και ακολούθως να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο, που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπόχουμ, στην οποία έπαιξε για μια τριετία (2019-22) και κατέγραψε 64 συμμετοχές (15 γκολ) σε Μπουντεσλίγκα και Μπουντεσλίγκα 2.

Προηγουμένως έπαιξε σε Σάντχαουζεν (2010-12, 2013-14), Καρλσρούη (2012-13), Νυρεμβέργη (2014-16), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2016-18) και Λας Πάλμας (2018-19), ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σάλκε. Είναι επίσης τρεις φορές διεθνής με την Κ20 της Γερμανίας.

Θυμίζουμε, οι γαλαζοκίτρινοι κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο απέκτησαν ήδη τους Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Φεράρι, Ηλία, Χριστοδούλου, Μαρκίνιο, Σούσιτς, Βιγιαφάνιες, Ντάλσιο, Κρέσπο, Μπέλετς, Μούγιανιτς και Ντουμπραβάνου.

Untitled

Efwc

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ