aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σημαντικός σταθμός πριν τον... τελικό

ΑΠΟΕΛ: Σημαντικός σταθμός πριν τον… τελικό

Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου με την Ομόνοια (10/3, 16:00), το πρόγραμμα «λέει» Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα, το σημερινό παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί. Με 31 βαθμούς στο ταμείο και τέσσερις ομάδες να παίρνουν τον δρόμο για τη Β΄ Κατηγορία, εννοείται ότι στόχος είναι η αντεπίθεση διαρκείας που θα φέρει το συντομότερο τη μαθηματική παραμονή.

Μετά τη νίκη απέναντι στον Εθνικό, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα ώστε να υποσκελίσουν βαθμολογικά την αντίπαλο, να ανέβουν στην κορυφή του β΄γκρουπ και με… φόρα να οδηγηθούν στη μάχη των μαχών με την «αιώνια» αντίπαλο.

Παρόλο που ο Ελλαδίτης προπονητής δεν φανέρωσε τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα, εικάζεται πως θα προχωρήσει σε φρεσκάρισμα. Εκτός επιλογών είναι οι εγχειρισμένοι Τζακ Μπερν, Γιώργος Εφραίμ και ο «κιτρινισμένος» Τζο Γκάρνερ. Τη θέση του τελευταίου αναμένεται ότι θα πάρει ο Μπεν Σαχάρ, με τον Ισραηλινό επιθετικό να μην αποτελεί ασφαλώς το μοναδικό νέο πρόσωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ