aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πανέτοιμοι και «διαβασμένοι»

ΑΠΟΕΛ: Πανέτοιμοι και «διαβασμένοι»

Στον ΑΠΟΕΛ, δηλώνουν πανέτοιμοι και πρωτίστως πολύ καλά «διαβασμένοι» προκειμένου να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του αυριανού αγώνα απέναντι στην Ομόνοια. Σε ένα τέτοιας υφής παιχνίδι, προφανώς κι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Οι γαλαζοκίτρινοι, ωστόσο, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με οτιδήποτε λιγότερο από τους τρεις βαθμούς. Στο φινάλε του α’ γύρου θέλουν να φωνάξουν δυναμικά «παρών», αντλώντας αυτομάτως ισχυρή αγωνιστική και ψυχολογική ώθηση στα μισά ακριβώς της διαδρομής για την πρώτη φάση του μαραθωνίου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει αποκρυπτογραφήσει το αγωνιστικό προφίλ της Ομόνοιας, με τη βοήθεια των συνεργατών του αναλύθηκαν επί μέρους στοιχεία, μεταφέροντας από εκεί και πέρα αρκετές πληροφορίες στους ποδοσφαιριστές. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να είναι άπαντες ενημερωμένοι και κυρίως άριστα προετοιμασμένοι ώστε να κινηθούν αρμονικά στον αγωνιστικό χώρο, να εγκλωβίσουν τα ατού της αντιπάλου, επιβάλλοντας με την πάροδο του χρόνου τα δικά τους «θέλω» και «πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ