aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Βιγιαφάνιες των €700.000 που αρνήθηκε μείωση και έφυγε από τον ΠΑΟ!

ΑΠΟΕΛ: Ο Βιγιαφάνιες των €700.000 που αρνήθηκε μείωση και έφυγε από τον ΠΑΟ!

Είναι άξιον απορίας πώς ο Λούκας Βιγιαφάνιες κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ και ο λόγος έχει να κάνει καθαρά με το οικονομικό σκέλος. Ο Αργεντινός ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν, ωστόσο αποτέλεσε παρελθόν καθώς δεν δέχτηκε τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Μια συμφωνία που περιλάμβανε μισθό €700.000 ευρώ ετησίως και που το αθηναϊκό «τριφλυλλι», σύμφωνα με τα ελλαδικά δημοσιεύματα, προσπάθησε να μειώσει μέσες άκρες περίπου στα €450.000 με €400.000. Ακόμα λοιπόν και τη μείωση που αρνήθηκε ο Βιγιαφάνιες, πολύ δύσκολα μπορεί να πλησιάσει ο ΑΠΟΕΛ.

Πόσο λοιπόν μπορεί να έριξε τις απαιτήσεις του και εν τέλει είπε το ναι στον σύλλογο της πρωτεύουσας; Εύλογο το ερώτημα. Από τις τάξεις του ΑΠΟΕΛ διαρρέει ότι δαπανήθηκε ένα υψηλό ποσό για τα δεδομένα του, μα σε καμία περίπτωση όχι στο ύψος του μισθού του στην Ελλάδα.

Όπως και να έχει, ο νεοαποκτηθείς μέσος από τη χώρα του ταγκό θα αφιχθεί στην Κύπρο από εβδομάδας και κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβει να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό με την Μπότεφ στο ΓΣΠ (Πέμπτη 28 Ιουλίου)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ