aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Σάβιτς και η μικρή… επιστροφή χρημάτων

ΑΠΟΕΛ: Ο Σάβιτς και η μικρή… επιστροφή χρημάτων

Για να κριθεί ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να προσφέρει αναλόγως του μισθού του. Βάσει παλαιότερων δηλώσεων του, ο Βουγιαντίν Σάβιτς έχει από τα υψηλότερα συμβόλαια στον ΑΠΟΕΛ. Ως εκ τούτου, ώσπου να γραφτεί ότι… έβγαλε τα λεφτά του έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Είναι γνωστό πως σχέση του με τον σύλλογο της Λευκωσίας πέρασε από πολλές φάσεις, από το καλοκαίρι του 2019 που αποκτήθηκε. Μέχρι και εκτός ομάδας τέθηκε το πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν και δόθηκε δανεικός το υπόλοιπό της στην Ολίμπια Λουμπλιάνα.

Το περασμένο καλοκαίρι, όμως, επέστρεψε και αφού τραυματίστηκε στην προετοιμασία, μπήκε για πρώτη φορά στο 45ο λεπτό του ντέρμπι με τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική, αντικαθιστώντας τον άτυχο Ραφαέλ Σάντος. Έκτοτε δεν βγήκε ξανά από την ενδεκάδα. Σε μια περίοδο μάλιστα που η αμυντική γραμμή παρουσιάζει προβλήματα, η εμπειρία του Σέρβου αποτελεί χαραμάδα φωτός για καλύτερες μέρες.

Παρουσιάζει πάντως σε αυτά τα εφτά ματς που αγωνίστγκε καλύτερα δείγματα γραφής σε σχέση με τη σεζόν 2018-19, την προηγούμενη περίοδο δηλαδή που αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Το ύψος του ενός μέτρου και 94 εκατοστών δε, αποτελεί όπλο στις στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Την περασμένη Κυριακή άνοιξε το σκορ με κεφαλιά απέναντι στη Δόξα (2-2) και πανηγύρισε με την ψυχή του μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ έχασε και καλή ευκαιρία στο δέυτερο ημίχρονο με τον ίδιο τρόπο.

Όπως και να έχει, άρχισε να… κάνει απόσβεση ενός μικρού μέρους του μισθού του. Βεβαίως, ο προπονητής του Σωφρόνης Αυγουστή και πολύ περισσότερο η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, που πληρώνει, περιμένουν πολλά παραπάνω από τον Σάβιτς στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ