aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Πετεβίνος για τη γκρίνια προς τον Τραμετσάνι και την ήττα

ΑΠΟΕΛ: Ο Πετεβίνος για τη γκρίνια προς τον Τραμετσάνι και την ήττα

Αισιόδοξος ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα στον επαναληπτικό στο Αζερμπαϊτζάν και να πάρει την πρόκριση σε βάρος της Καραμπάχ, στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» με ραδιοφωνικές τους δηλώσεις (Sport FM 104,0) αναφέρθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, και κυρίως στην κριτική που δέχεται ο προπονητής Πάολο Τραμετσάνι.

«Ήταν κακό αποτέλεσμα, μας αδικεί δεν ήταν καλύτεροι μας, οφείλαμε να ήμασταν καλύτεροι αγωνιζόμενοι στην έδρα μας, πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα ενόψει επαναληπτικού, χθες κάναμε τόσα λάθη ώστε να δώσουμε το δικαίωμα να φύγει η Καραμπάχ με ένα ισχυρό αποτέλεσμα, μειώνει τις πιθανότητες μας ενόψει επαναληπτικού, την ίδια ώρα, παίρνουμε τα δεδομένα χάσαμε και πρέπει να πάμε στο Μπακού για να πετύχουμε τουλάχιστον 2 γκολ, είναι δύσκολο σε μια έδρα που είναι καυτή και εκεί η Καραμπάχ δύσκολα χάνει. Αυτό με την ισχυρή έδρα είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει αρκετά… θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα, αλλά δεν θα το σκεφτούμε ως μειονέκτημα, πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει θετικά για μας και αρνητικά για τον αντίπαλο…», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στις φάσεις των γκολ που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ, είπε: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Η Καραμπάχ ήταν πιο ουσιαστική, όχι καλύτερη, στην σκακιέρα της τακτικής έκαναν κάτι καλύτερο από μας για να κερδίσουν, υπήρχε ανισορροπία στην ομάδα μας. Πρέπει να κοιτάξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι, εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε και θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην γκρίνια που υπάρχει προς τον προπονητή, είπε: «Αντιλαμβανόμαστε τι ακούγεται και τι δεν ακούγεται. Είναι και θέμα νοοτροπίας. Πρέπει να κοιτάξουμε η ομάδα να είναι πλήρως συγκεντρωμένη στον στόχο της ενόψει επαναληπτικού. Δεν πρέπει να επηρεαστεί απ’ όλα αυτά. Όλοι είμαστε απαιτητικοί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ