aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ηλία φώναξε «παρών» και έστειλε μήνυμα

ΑΠΟΕΛ: Ο Ηλία φώναξε «παρών» και έστειλε μήνυμα

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ πέτυχε ο Μάριος Ηλία κόντρα στην Καρμιώτισσα, το οποίο αποδείχτηκε καθοριστικό στη νίκη (2-1) των γαλαζοκιτρίνων. Ο Κύπριος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης και… άρπαξε από τα μαλλιά, μια από τις λιγοστές είναι η αλήθεια, ευκαιρίες που πήρε από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Πριν καν τη συμπλήρωση ενός λεπτού εντός του αγωνιστικού χώρου, βρήκε δίκτυα και μάλιστα με υποδειγματικό τελείωμα της φάσης, μετά από πάσα του Τάσου Δώνη και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Λευκωσίας.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρβος τεχνικός πραγματοποίησε ιδιαίτερη αναφορά στον Ηλία, τονίζοντας: «Ο Ηλία δουλεύει και αυτό το παιδί άκουσε τα πάντα. Είναι δυνατό να μην στηρίζουμε ένα Κύπριο ποδοσφαιριστή; Δεν μπορούμε να τον στηρίξουμε; Γι’ αυτό τον αγαπάω πάρα πολύ, δουλεύει, μένει μετά την προπόνηση. Χαίρομαι πολύ που σκόραρε».

Ο Κύπριος επιθετικός επί Μιλόγεβιτς κατέγραψε μόλις έξι συμμετοχές και αυτές ολιγόλεπτες, ερχόμενος από τον πάγκο, με τον συνολικό χρόνο συμμετοχής να μην υπερβαίνει τα 67 λεπτά. Σκοράροντας όμως χθες, φώναξε «παρών» και έστειλε μήνυμα, ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στην επίθεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα στα αμέσως επόμενα παιχνίδια να δει τον χρόνο συμμετοχής του να αυξάνεται. Είναι στο χέρι του λοιπόν, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και να βρει ακόμα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, παρά την έλευση του Μπεν, που δεδομένα του βάζει δύσκολα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ