aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η εκκωφαντική απάντηση του Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Η εκκωφαντική απάντηση του Μιλόγεβιτς

Σαββατόβραδο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κάνει ο ΑΠΟΕΛ, μετά το «διπλό» επί της Καρμιώτισσας στο Τσίρειο με 2-1, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι υποχρέωσαν την Καρμιώτισσα του Σωφρόνη Αυγουστή στην πρώτη ήττα της μέσα στο 2023 και επέστρεψαν στην πρώτη θέση, εν αναμονή της κυριακάτικης αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη στην «Αρένα».

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αντέδρασε με νίκη στην πρώτη ήττα με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο. Είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι της, έδειξε να «καθαρίζει» το ματς μετά το δεύτερο γκολ και στο τέλος έφθασε στο ζητούμενο αν και αγχώθηκε μετά τη μείωση του σκορ από τον Ντούρις. Σε σχέση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια, κόντρα σε Άρη, Ολυμπιακό και ΑΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ ήταν πιο παραγωγικός σε ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να φτάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.

Μπροστάρης στη 13η νίκη του ΑΠΟΕΛ ο Τάσος Δώνης, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη με το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα (όλα με το κεφάλι), ενώ πιστώθηκε την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Σκόρερ ο Μάριος Ηλία! Ο Κύπριος φορ έσπασε το ρόδι πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα απ’ όλους.

Το ξέσπασμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου ήταν εκκωφαντική απάντηση σε όσους συνέδεσαν τις δηλώσεις του Σέρβου προπονητή, μετά το ματς με την ΑΕΛ, με τις πληροφορίες για εμπάργκο μετεγγραφών. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων δήλωσε έτοιμος να πεθάνει με τους παίκτες του και βέβαιος ότι με τη συμπαράσταση του κόσμου ο ΑΠΟΕΛ θα φτάσει στον προορισμό του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ