aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Μάγκλιτσα: Σκιά του εαυτού του, πολύς θόρυβος (και χρήμα) για το τίποτα

ΑΠΟΕΛ/Μάγκλιτσα: Σκιά του εαυτού του, πολύς θόρυβος (και χρήμα) για το τίποτα

Το τέλος της θητείας του Άντον Μάγκλιτσα στον ΑΠΟΕΛ ήταν τόσο άδοξο όσο και η πορεία του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Ο Κροάτης επιθετικός αποχωρεί από τον «Αρχάγγελο» με δική του επιθυμία, σύμφωνα με την ενημέρωση των πρωτοπόρων και η απόφασή του μάλλον χαροποίησε τη διοίκηση της ομάδας, τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Μια ματιά στα σχόλια που ακολούθησαν της ανακοίνωσης στους επίσημους λογαριασμούς των γαλαζοκιτρίνων αρκεί για τη διαπίστωση.

Στις 2 Αυγούστου 2021 ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωνε την απόκτηση του Μάγκλιτσα, σε ανάρτηση που συνοδεύτηκε με εννέα εικονίδια βόμβας και μια φωτογραφία του ποδοσφαιριστή με σκίτσο. Στην πράξη ο Κροάτης αποδείχθηκε σκιά του εαυτού του και δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες του Πρόδρομου Πετρίδη και των συνεργατών του. Έξι γκολ σε 25 αγώνες ήταν η επίδοση του Μάγκλιτσα στην περσινή σεζόν, ενώ φέτος έπιασε… πάτο. Σε 15 ματς στο πρωτάθλημα και τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ ο 31χρονος φορ πέτυχε μόλις ένα γκολ και περνούσε απαρατήρητος σχεδόν σε κάθε του παρουσία.

Πολύ θόρυβος και μπόλικο χρήμα για το τίποτα. Ο Μάγκλιτσα αποχωρεί έχοντας εξασφαλισμένες μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο λογαριασμό του, αλλά στον ΑΠΟΕΛ βλέπουν τη θετική σκοπιά της υπόθεσης. Ξεφορτώνονται ένα βαρύ συμβόλαιο έξι μήνες πριν τη λήξη του, αδειάζει μία θέση ξένου και αναζητούν με μεγαλύτερη θέρμη επιθετικό ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου. Στόχος είναι η απόκτηση φορ, ο οποίος να είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί άμεσα και να βοηθήσει στην προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ