aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ψηλά, ψηλότερα 1301 ημέρες μετά!

ΑΠΟΕΛ: Ψηλά, ψηλότερα 1301 ημέρες μετά!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ στις 16 Οκτωβρίου και την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ακρίτα Χλώρακας, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρέλαβε τους γαλαζοκίτρινους στην 7η θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή μόλις εννέα βαθμούς και απολογισμό τερμάτων πέντε υπέρ και δύο κατά.

Ο Σέρβος δήλωνε ότι δεν κρατάει μαγικό ραβδί, αλλά κατάφερε η πορεία του ΑΠΟΕΛ με αυτόν στον πάγκο είναι μαγική. Σε λιγότερο από δύο μήνες ο πολύπειρος τεχνικός οδήγησε την ομάδα της Λευκωσίας στην κορυφή της βαθμολογίας, με το απόλυτο των οκτώ νικών και απολογισμό τερμάτων 18 υπέρ και μόλις τρία κατά.

Με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει 2,25 γκολ ανά παιχνίδι και δέχεται 0,3! Τρομερές επιδόσεις με αποτέλεσμα την επιστροφή των γαλαζοκιτρίνων στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας μετά από περίπου 3,5 χρόνια ή αν προτιμάτε 43 μήνες και συγκεκριμένα από τις 18 Μαΐου 2019. Ο ΑΠΟΕΛ έγινε η πρώτη ομάδα που παραβιάζει δύο φορές την εστία της Πάφος FC, γκρέμισε το μέχρι χθες απόρθητο κάστρο της και την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα στη σεζόν.

Πλέον, ζητούμενο για τους γαλαζοκίτρινους είναι να διατηρηθούν στην κορυφή. Στον «Αρχάγγελο» είναι μπαρουτοκαπνισμένοι στον πρωταθλητισμό και γνωρίζουν όσο λίγοι τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Επομένως, το σύνθημα από τον Μιλόγεβιτς είναι «χαμηλοί τόνοι, τα πόδια στο έδαφος και σκληρή δουλειά». Μέχρι το τέλος του 2022 απομένουν δύο παιχνίδια με ψηλό βαθμό δυσκολίας. Το εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση το ερχόμενο Σάββατο (17/12) και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (22/12) κατά τα φαινόμενα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ